Dr. Káplár Krisztina

2005-ben szereztem állatorvosi diplomát a Szent István egyetem Állatorvosi karán. Az állatorvoslás számomra nem csak egy szakma, hanem hivatás. Szüleimnek köszönhetően gyermekkorom óta voltak állataim, kutyusok, nyuszik, aranyhörcsögök. Mindig szeretettel és felelősséggel láttam el az állatok körüli teendőket.  Később egy kedves helyi állatorvos vett szárnyai alá és vált mentorommá az egyetemi évek alatt és azóta is. Fontosnak tartom az állatvédők munkájának aktív segítését, mert sajnos nagyon sok a rászoruló állat környezetünkben.

Szeretettel várom minden kedves régi és új páciensemet!

 

Dr. Dulka Bettina

Értelmiségi családban, orvosok között nőttem fel, ezért érdeklődésem hamar a biológia és kémia felé irányult. A gimnáziumi évek alatt döntöttem úgy, hogy az állatorvosi pályát választom. 2009-ben felvételt nyertem a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karára, majd 2015 márciusban vehettem át a diplomámat. Már az egyetemi évek alatt is bejártam több állatorvosi rendelőbe, hogy minél több gyakorlati tapasztalatot gyűjtsek. 2015 április óta vagyok az Apró Mancs csapatának tagja, forduljanak hozzám bizalommal.

 

Soltész-Vekerdi Szilvia

Az állatok mindig meghatározták az életemet. Nagymamám pici gyerekkorom óta az állatok szeretetére és tiszteletére tanított. Szüleimnek köszönhetően már korán megtapasztalhattam a felelős állattartással járó feladatok elsajátítását. Az élet úgy hozta, hogy 4 évvel ezelőtt Férjem támogatásával, bíztatásával elvégeztem egy kutyakozmetikus tanfolyamot. Két éve pedig a kutyakozmetika mellett állatorvos asszisztensi feladatokat is ellátok. Nyugodtságomnak és határozottságomnak köszönhetően az állatokkal nagyon jó kapcsolatot tudok kialakítani. legyen félénk vagy nehezen kezelhető.

Ha szeretné kedvencét szerető kezekre bízni, válasszon nyugodt szívvel!

 

Némedi Rita

Az állatok szeretete és az irántuk való folytonos érdeklődés gyerekkorom óta tart. Iskolás éveim alatt szabadidőmben állatmenhelyre jártam segíteni, majd gimnázium után kutyakozmetikusnak tanultam és 7 éven keresztül szépítettem a kedvenceket. 2009-ben kezdtem állatorvosi asszisztensként dolgozni, de a “szőrszobrászat” is az életem része maradt. Nagyon vonz még a kutyakiképzés, kutyás sportok, amelyek közül belekóstolhattam már néhányba, magam és kutyáim örömére.